REPARATIA COMPUTATORULUI HP DELL ASUS ACER LENOVO MACBOOK DELL

Dacă computerul dvs. nu reușește, funcționează incorect sau este stricat și căutați un loc în care să îl reparați cu siguranță și încredere completă, îl veți găsi în Kelatos.
Suntem experți care rezolvă toate tipurile de eșecuri ale calculatorului, cu mai mult de 10 ani de experiență și o înregistrare impecabilă în cazuri rezolvate satisfăcător. De aceea, în Madrid suntem preferați să reparați calculatoare de toate mărcile și modelele.
Tarifele noastre sunt de la egal la nimeni, efectuăm prima evaluare și diagnosticul complet gratuit și suntem singurii care vă oferă o garanție de un an.
Avem o varietate de piese de schimb și accesorii originale, cu reduceri promoționale incredibile, astfel că totul va ieși în mai puțin decât vă așteptați.
Cu noi ai pachetul complet: calitate + service + piese = rezultat profesional garantat.
Ne remarcăm în recuperarea datelor de pe hard disk, fie prin deteriorarea logică sau fizică, cu cea mai mare rată de succes de recuperare la Madrid.
Lucrăm cu principalele mărci de calculatoare: Lenovo, Asus, Dell, HP, Do, Apple, MSI, Razer, Compaq, Lg, Samsung și multe altele.
Întreținerea corectă a unui computer își mărește durata de viață, funcționarea, stabilitatea și performanța, deci are o importanță deosebită. În Kelatos, efectuăm cea mai completă și utilă întreținere, astfel încât echipamentul dvs. să funcționeze în condiții optime.

Unele dintre serviciile noastre sunt:

  • Repararea computerului: Facem un studiu complet al unității dvs. determinând defecțiunea care o determină să funcționeze defectuos și oferim toate soluțiile disponibile, adaptându-le la bugetul dvs.
  • Instalarea și înlocuirea componentelor: Dacă echipamentul dvs. necesită o înlocuire a unor piese sau componente, puteți conta și pe noi, avem disponibilitatea pieselor și accesoriilor originale în funcție de nevoia dvs., vă asigurăm că le veți găsi la costuri mai mici.
  • Curățarea de viruși malware: virușii împiedică funcționarea corectă a computerului, fără să mai vorbim de malware care ar putea pune în pericol toate informațiile dvs. personale, datele bancare etc. Pentru ca dumneavoastră și computerul dvs. să fie întotdeauna în siguranță, este necesară o curățare profundă a virusului și activarea unui antivirus bun, vom avea grijă de asta.
  • Instalarea sistemelor de operare, configurarea driverului și instalarea programelor de bază și avansate: Vă oferim cele mai moderne actualizări ale Windows, Mac OS, iOS, Linux, printre altele. De asemenea, avem licențele originale pentru instalarea pachetelor de birou (Word, Excel, Power Point) și tot ceea ce computerul are nevoie pentru o funcționalitate completă.
  • Recuperarea datelor de pe hard disk și parolele: suntem experți în recuperarea cu succes a datelor de pe hard disk, unități de stocare și sisteme RAID, în anii de serviciu am asistat la tot felul de eșecuri, formatare, corupție și chiar așa am reușit să obținem și preluați informațiile clienților noștri, de aceea ne recomandă pe scară largă. Recurgem la recuperarea datelor din sisteme precum: Windows 3.11, Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows NT Server, Windows 2000 Server, Windows Mobile, Android, iOS, Symbian, sisteme RAID , Netware Server Novell, LINUX, IBM, DEC Systems, Sisteme 36, MAC, printre altele.
  • Actualizare echipament: Trebuie să vă actualizați funcțiile computerului? Vino la noi și te vom ajuta cu plăcere cât mai curând posibil, indicând toți pașii de urmat, astfel încât unitatea ta să funcționeze ca în prima zi.
  • Diagnostic și sfaturi personalizate: Oferind o soluție pentru toate nevoile computerului dvs., serviciul nostru tehnic va evalua minuțios computerul și va răspunde eficient tuturor nevoilor dumneavoastră.

Toate aceste servicii și multe altele, le puteți găsi în facilitățile noastre, ne aflăm central în Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Ca punct de referință, suntem foarte aproape de stația de metrou Islas Filipine. Dacă doriți mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin intermediul telefonului 914 468 503.

Call Now Button
WhatsApp chat