Popravilo računalnika HP DELL ASUS ACER LENOVO MACBOOK DELL

Če vaš računalnik ne deluje, deluje nepravilno ali je pokvarjen in iščete mesto za popravilo s popolno varnostjo in zaupanjem, ga boste našli v Kelatosu.
Smo strokovnjaki, ki rešujejo vse vrste napak na računalniku, z več kot 10-letnimi izkušnjami in brezhibnim zapisom v zadovoljivo rešenih primerih. Zato v Madridu raje popravljamo računalnike vseh znamk in modelov.
Naše cene niso nič, prvo ocenjevanje in diagnozo opravimo popolnoma brezplačno, mi pa smo edini, ki vam lahko ponudimo enoletno garancijo.
Na voljo imamo različne nadomestne dele in originalne dodatke, z neverjetnimi promocijskimi popusti, tako da se bo vse izšlo manj, kot ste pričakovali.
Pri nas imate celoten paket: Kakovost + storitev + deli = zagotovljeni profesionalni rezultat.
Izražamo po obnovitvi podatkov na trdem disku, bodisi po logični ali fizični poškodbi, z najvišjo hitrostjo obnovitve v Madridu.
Sodelujemo z glavnimi računalniškimi znamkami: Lenovo, Asus, Dell, HP, Do, Apple, MSI, Razer, Compaq, Lg, Samsung in še veliko več.
Pravilno vzdrževanje računalnika poveča njegovo življenjsko dobo, delovanje, stabilnost in zmogljivost, zato je zelo pomembno. V Kelatosu izvajamo najbolj celovito in uporabno vzdrževanje, tako da vaša oprema deluje v optimalnih pogojih.

Nekatere izmed naših storitev so:

  • Popravilo računalnika: Naredimo popolno študijo vaše enote, s katero ugotovimo napako, zaradi katere ne deluje, in priskrbimo vse razpoložljive rešitve in jih prilagodimo vašemu proračunu.
  • Namestitev in zamenjava komponent: Če vaša oprema zahteva zamenjavo delov ali sestavnih delov, lahko računate tudi na nas, imamo na voljo originalne dele in dodatke glede na vaše potrebe, zagotavljamo vam, da jih boste našli po najnižjih stroških.
  • Čiščenje virusov zlonamerne programske opreme: virusi preprečujejo pravilno delovanje računalnika, da ne omenjam zlonamerne programske opreme, ki bi lahko ogrozila vse vaše osebne podatke, bančne podatke itd. Da boste za vas in vaš računalnik vedno varni, je potrebno temeljito čiščenje virusov in aktiviranje dobrega protivirusnega programa, mi bomo poskrbeli za to.
  • Namestitev operacijskih sistemov, konfiguracija gonilnika in namestitev osnovnih in naprednih programov: Ponujamo vam najsodobnejše posodobitve sistemov Windows, Mac OS, iOS, Linux, med drugim. Imamo tudi izvirne licence za namestitev pisarniških paketov (Word, Excel, Power Point) in vse, kar vaš računalnik potrebuje za popolno funkcionalnost.
  • Obnavljanje podatkov na trdem disku in geslih: Smo strokovnjaki za uspešno obnovo podatkov na trdem disku, shranjevalnih enotah in RAID sistemih, v svojih letih delovanja smo bili priča vsem vrstam napak, oblikovanju, poškodbam in celo tako nam je uspelo pridobiti in pridobite podatke naših strank, zato nas široko priporočajo. Delujemo pri obnavljanju podatkov iz sistemov, kot so: Windows 3.11, Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows NT Server, Windows 2000 Server, Windows Mobile, Android, iOS, Symbian, RAID Systems , Server Novell Netware, LINUX, IBM, DEC Systems, Systems 36, MAC, med drugimi.
  • Posodobitev opreme: Ali morate vzdrževati posodobljene funkcije računalnika? Pridite k nam in z veseljem vam bomo pomagali v najkrajšem možnem času in navedli vse nadaljnje korake, da bo vaša enota delovala kot prvi dan.
  • Diagnoza in personalizirani nasveti: rešitev za vse potrebe vašega računalnika bo naša tehnična služba temeljito ocenila vaš računalnik in učinkovito odgovorila na vse vaše potrebe.

Vse te storitve in še več najdete v naših objektih, nahajamo se v središču Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Kot referenčna točka smo zelo blizu postaje podzemne železnice Islas. Če želite več informacij, nas kontaktirajte preko telefona 914 468 503.

Call Now Button
WhatsApp chat