DATORREPARATION HP DELL ASUS ACER LENOVO MACBOOK DELL

Om din dator misslyckas, fungerar felaktigt eller är trasig och du letar efter en plats att reparera den med fullständig säkerhet och självförtroende hittar du den i Kelatos.
Vi är experter som löser alla typer av datorfel, med mer än 10 års erfarenhet, och en oklanderlig rekord i tillfredsställande lösade fall. Det är därför vi föredrar i Madrid att reparera datorer av alla märken och modeller.
Våra priser är oöverträffade, vi utför den första utvärderingen och diagnosen helt gratis, och vi är de enda som ger dig ett års garanti.
Vi har en mängd reservdelar och originaltillbehör, med otroliga kampanjrabatter, så att allt kommer ut på mindre än du förväntar dig.
Hos oss har du komplett paket: Quality + Service + Parts = Garanterat professionellt resultat.
Vi sticker ut i återhämtningen av data på hårddisken, antingen genom logisk eller fysisk skada, med den högsta framgångsrika återhämtningsgraden i Madrid.
Vi arbetar med de viktigaste datormärkena: Lenovo, Asus, Dell, HP, Do, Apple, MSI, Razer, Compaq, Lg, Samsung och mycket mer.
Korrekt underhåll på en dator ökar dess livslängd, drift, stabilitet och prestanda, så det är av stor vikt. I Kelatos utför vi det mest kompletta och användbara underhållet, så att din utrustning fungerar under optimala förhållanden.

Några av våra tjänster är:

  • Datorreparation: Vi gör en fullständig undersökning av din enhet för att fastställa felet som orsakar fel och vi tillhandahåller alla tillgängliga lösningar och anpassar dem till din budget.
  • Installation och utbyte av komponenter: Om din utrustning kräver utbyte av delar eller komponenter, kan du också lita på oss, vi har tillgängliga originaldelar och tillbehör enligt ditt behov, vi försäkrar dig att du hittar dem till lägsta kostnad.
  • Rengöring av skadliga virusvirus: Virus förhindrar att datorn fungerar korrekt, för att inte tala om skadlig programvara som kan riskera all din personliga information, bankinformation, etc. För att du och din dator alltid ska vara säkra, en djup virusrensning och aktivering av ett bra antivirus är nödvändigt, kommer vi att ta hand om det.
  • Installation av operativsystem, drivrutinkonfiguration och installation av grundläggande och avancerade program: Vi erbjuder dig de modernaste uppdateringarna av Windows, Mac OS, iOS, Linux, bland andra. Vi har också de ursprungliga licenser för att installera kontorpaket (Word, Excel, Power Point) och allt som din dator behöver för full funktionalitet.
  • Återställning av data på hårddisk och lösenord: Vi är experter på framgångsrik återhämtning av data på hårddisk, lagringsenheter och RAID-system, under våra år av tjänst har vi bevittnat alla typer av fel, formatering, korruption och trots att vi har lyckats få och hämta informationen från våra kunder, det är därför de rekommenderar oss brett. Vi arbetar med att återställa data från system som: Windows 3.11, Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows NT Server, Windows 2000 Server, Windows Mobile, Android, iOS, Symbian, RAID-system , Server Novell Netware, LINUX, IBM, DEC Systems, Systems 36, MAC, bland andra.
  • Uppdatering av utrustning: Behöver du hålla dina datorfunktioner uppdaterade? Kom till oss så hjälper vi dig gärna så snart som möjligt och anger alla stegen att följa, så att din enhet fungerar som första dagen.
  • Diagnos och personlig rådgivning: Vår tekniska tjänst kommer att utvärdera din dator noggrant och ge alla dina behov en effektiv lösning.

Alla dessa tjänster och mer, kan du hitta i våra anläggningar, vi är centralt belägna i Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Som referens är vi mycket nära tunnelbanestationen Islas Philippines. Om du vill ha mer information, vänligen kontakta oss via telefon 914 468 503.

Call Now Button
WhatsApp chat