COMPUTERREPARATION HP DELL ASUS ACER LENOVO MACBOOK DELL

Hvis din computer fejler, fungerer forkert eller er ødelagt, og du leder efter et sted at reparere den med fuldstændig sikkerhed og selvtillid, finder du den i Kelatos.
Vi er eksperter, der løser alle typer computerfejl, med mere end 10 års erfaring og en upåklagelig registrering i tilfredsstillende løst sager. Derfor er vi at foretrække i Madrid med at reparere computere af alle mærker og modeller.
Vores priser er uden sidestykke, vi udfører den første evaluering og diagnose helt gratis, og vi er de eneste, der tilbyder dig et års garanti.
Vi har en række reservedele og originalt tilbehør med utrolige salgsfremmende rabatter, så alt kommer ud på mindre end du forventer.
Hos os har du den komplette pakke: Kvalitet + Service + Dele = Garanteret professionelt resultat.
Vi skiller sig ud i gendannelsen af ​​data på harddisken, enten ved logisk eller fysisk skade, med den højeste succesrige gendannelsesgrad i Madrid.
Vi samarbejder med store computermærker: Lenovo, Asus, Dell, HP, Do, Apple, MSI, Razer, Compaq, Lg, Samsung og meget mere.
Korrekt vedligeholdelse på en computer øger dens levetid, drift, stabilitet og ydelse, så det er af stor betydning. I Kelatos udfører vi den mest komplette og nyttige vedligeholdelse, så dit udstyr fungerer under optimale forhold.

Nogle af vores tjenester er:

  • Computerreparation: Vi foretager en komplet undersøgelse af din enhed for at bestemme den fejl, der får den til at fungere, og vi leverer alle tilgængelige løsninger, der tilpasser dem til dit budget.
  • Installation og udskiftning af komponenter: Hvis dit udstyr kræver udskiftning af dele eller komponenter, kan du også stole på os, vi har tilgængelighed af originale dele og tilbehør alt efter dit behov, vi kan forsikre dig om, at du finder dem til de laveste omkostninger.
  • Rengøring af malware-vira: Vira forhindrer, at computeren fungerer korrekt, for ikke at nævne malware, der kan bringe alle dine personlige oplysninger, bankoplysninger osv. I fare. For at du og din computer altid skal være sikre, en dyb virusoprydning og aktivering af en god antivirus er nødvendig, vil vi tage os af det.
  • Installation af operativsystemer, driverkonfiguration og installation af grundlæggende og avancerede programmer: Vi tilbyder dig de mest moderne opdateringer af Windows, Mac OS, iOS, Linux, blandt andre. Vi har også de originale licenser til at installere kontorpakker (Word, Excel, Power Point) og alt hvad din computer har brug for for fuld funktionalitet.
  • Gendannelse af data på harddisk og adgangskoder: Vi er eksperter i vellykket gendannelse af data på harddisk, lagringsenheder og RAID-systemer, i vores mange års service har vi været vidne til alle former for fejl, formatering, korruption, og selvom vi har formået at opnå og hente oplysningerne fra vores kunder, det er derfor, de anbefaler os vidt. Vi arbejder på at gendanne data fra systemer som: Windows 3.11, Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows NT Server, Windows 2000 Server, Windows Mobile, Android, iOS, Symbian, RAID Systems , Server Novell Netware, LINUX, IBM, DEC Systems, Systems 36, MAC, blandt andre.
  • Opdatering af udstyr: Skal du holde dine computerfunktioner opdaterede? Kom til os, så hjælper vi dig så hurtigt som muligt med angivelse af alle de trin, du skal følge, så din enhed fungerer som den første dag.
  • Diagnostik og personlig rådgivning: Ved at give en løsning på alle dine computerbehov, vil vores tekniske service evaluere din computer grundigt og effektivt imødekomme alle dine behov.

Alle disse tjenester og mere, kan du finde i vores faciliteter, vi er centralt beliggende i Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Som reference er vi meget tæt på Islas Philippines metrostation. Hvis du ønsker mere information, bedes du kontakte os via telefon 914 468 503.

Call Now Button
WhatsApp chat