COMPUTERREPARATIE HP DELL ASUS ACER LENOVO MACBOOK DELL

Als uw computer niet goed werkt, niet goed werkt of kapot is en u op zoek bent naar een plaats om deze met volledige veiligheid en vertrouwen te repareren, vindt u deze in Kelatos.
Wij zijn experts die alle soorten computerstoringen oplossen, met meer dan 10 jaar ervaring en een onberispelijke staat van dienst in naar tevredenheid opgeloste gevallen. Daarom hebben we in Madrid de voorkeur om computers van alle merken en modellen te repareren.
Onze tarieven zijn ongeëvenaard, we voeren de eerste evaluatie en diagnose volledig gratis uit en we zijn de enige die u een jaar garantie bieden.
We hebben een verscheidenheid aan reserveonderdelen en originele accessoires, met ongelooflijke promotionele kortingen, dus alles komt er minder uit dan je zou verwachten.
Bij ons heeft u het complete pakket: kwaliteit + service + onderdelen = gegarandeerd professioneel resultaat.
We onderscheiden ons bij het herstel van gegevens op de harde schijf, hetzij door logische of fysieke schade, met het hoogste succesvolle herstelpercentage in Madrid.
We werken met de belangrijkste computermerken: Lenovo, Asus, Dell, HP, Do, Apple, MSI, Razer, Compaq, Lg, Samsung en nog veel meer.
Goed onderhoud aan een computer verhoogt de levensduur, werking, stabiliteit en prestaties, dus het is van groot belang. In Kelatos voeren we het meest complete en nuttige onderhoud uit, zodat uw apparatuur in optimale omstandigheden werkt.

Sommige van onze diensten zijn:

  • Computerreparatie: we maken een volledige studie van uw unit en bepalen de fout waardoor deze defect raakt. We bieden alle beschikbare oplossingen en passen deze aan uw budget aan.
  • Installatie en vervanging van componenten: als uw apparatuur een vervanging van onderdelen of componenten vereist, kunt u ook op ons rekenen, wij hebben de beschikbaarheid van originele onderdelen en accessoires volgens uw behoefte, wij verzekeren u dat u ze tegen de laagste kosten zult vinden.
  • Opschonen van malwarevirussen: virussen verhinderen de goede werking van de computer, om nog maar te zwijgen van malware die al uw persoonlijke gegevens, bankgegevens, enz. In gevaar kan brengen. Opdat u en uw computer altijd veilig zijn, is een grondige virusopruiming en de activering van een goede antivirus noodzakelijk, daar zorgen wij voor.
  • Installatie van besturingssystemen, driverconfiguratie en installatie van basis- en geavanceerde programma’s: wij bieden u de meest moderne updates van onder andere Windows, Mac OS, iOS, Linux. We hebben ook de originele licenties voor het installeren van kantoorpakketten (Word, Excel, Power Point) en alles wat uw computer nodig heeft voor volledige functionaliteit.
  • Herstel van gegevens op de harde schijf en wachtwoorden: wij zijn experts in succesvol herstel van gegevens op de harde schijf, opslageenheden en RAID-systemen, in onze jarenlange service zijn we getuige geweest van allerlei soorten fouten, formatteren, corruptie en toch zijn we erin geslaagd om en halen de informatie van onze klanten op, daarom bevelen ze ons op grote schaal aan. We werken aan het herstellen van gegevens van systemen zoals: Windows 3.11, Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows NT Server, Windows 2000 Server, Windows Mobile, Android, iOS, Symbian, RAID Systems , Server Novell Netware, LINUX, IBM, DEC Systems, Systems 36, MAC, onder anderen.
  • Apparatuurupdate: moet u uw computerfuncties bijgewerkt houden? Kom naar ons en we helpen je graag zo snel mogelijk, met vermelding van alle te volgen stappen, zodat je unit als de eerste dag werkt.
  • Diagnose en persoonlijk advies: onze technische service biedt een oplossing voor al uw computerbehoeften en zal uw computer grondig evalueren en effectief aan al uw behoeften voldoen.

Al deze diensten en meer, kunt u vinden in onze faciliteiten, we zijn centraal gelegen in de Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid. Als referentiepunt zijn we heel dicht bij het metrostation Islas Philippines. Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoon 914 468 503.

Call Now Button
WhatsApp chat