РАЧУНАРСКИ ПОПРАВАК ХП ДЕЛЛ АСУС АЦЕР ЛЕНОВО МАЦБООК ДЕЛЛ

Ако рачунар не ради, неправилно ради или је покварен, а тражите место да га поправите уз потпуну сигурност и поузданост, наћи ћете га у Келатосу.
Ми смо стручњаци који решавају све врсте кварова на рачунару, са више од 10 година искуства и беспрекорним записом у задовољавајуће решеним случајевима. Због тога у Мадриду преферирамо поправку рачунара свих марки и модела.
Наше цене нису друге, прву процену и дијагнозу обављамо потпуно бесплатно, а ми смо једини који вам нудимо једногодишњу гаранцију.
Имамо разне резервне делове и оригиналне додатке, са невероватним промотивним попустима, тако да ће све испасти за мање него што очекујете.
Код нас имате комплетан пакет: Квалитет + услуга + делови = загарантовани професионални резултат.
Издвајамо се у опоравку података на тврдом диску, било логичним или физичким оштећењима, са највишом успешном стопом опоравка у Мадриду.
Радимо са главним брендовима рачунара: Леново, Асус, Делл, ХП, До, Аппле, МСИ, Разер, Цомпак, Лг, Самсунг и још много тога.
Правилно одржавање рачунара повећава његов рад, рад, стабилност и перформансе, тако да је од велике важности. У Келатосу вршимо најпотпуније и најкорисније одржавање тако да ваша опрема ради у оптималним условима.

Неке од наших услуга су:

  • Поправка рачунара: Направимо комплетну студију ваше јединице којом се утврђује квар који узрокује неисправност и пружамо сва доступна решења, прилагођавајући их вашем буџету.
  • Инсталација и замена компоненти: Ако ваша опрема захтева замену делова или компоненти, можете рачунати и на нас, имамо доступност оригиналних делова и додатака према вашим потребама, уверавамо вас да ћете их пронаћи по најнижим ценама.
  • Чишћење вируса злонамерног софтвера: Вируси спречавају правилно функционисање рачунара, а да не спомињемо злонамјерни софтвер који би могао да угрози све ваше личне податке, банковне податке итд. Да би вам и вашем рачунару било увек сигурно, потребно је дубоко чишћење вируса и активирање доброг антивируса, о томе ћемо се побринути.
  • Инсталација оперативних система, конфигурација управљачког програма и инсталација основних и напредних програма: Нудимо вам најмодерније исправке система Виндовс, Мац ОС, иОС, Линук, између осталих. Такође имамо оригиналне лиценце за инсталирање канцеларијских пакета (Ворд, Екцел, Повер Поинт) и све што је вашем рачунару потребно за потпуну функционалност.
  • Опоравак података на тврдом диску и лозинкама: Ми смо стручњаци за успешан опоравак података на тврдом диску, јединицама за складиштење података и РАИД системима, у годинама када смо били сведоци свих врста кварова, форматирања, оштећења, па чак и тако смо успели да добијемо и дохватимо информације наших купаца, зато нам их широко препоручују. Радимо на враћању података из система као што су: Виндовс 3.11, Виндовс 95, Виндовс 98, Виндовс МЕ, Виндовс КСП, Виндовс 7, Виндовс 8, Виндовс 10, Виндовс НТ Сервер, Виндовс 2000 Сервер, Виндовс Мобиле, Андроид, иОС, Симбиан, РАИД Системс , Сервер Новелл Нетваре, ЛИНУКС, ИБМ, ДЕЦ Системс, Системс 36, МАЦ, између осталих.
  • Ажурирање опреме: Да ли требате да ажурирате функције рачунара? Дођите до нас и радо ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року, указујући на све кораке које треба следити, тако да ваша јединица ради као првог дана.
  • Дијагноза и персонализовани савет: Дајући решење за све потребе вашег рачунара, наша техничка служба ће темељно проценити ваш рачунар и ефикасно одговорити на све ваше потребе.

Све ове услуге и још много тога, можете пронаћи у нашим објектима, централно смо смештени у Баррио де Цхамбери, Цалле де Јоакуин Мариа Лопез, 26, 28015 Мадрид. Као референтна тачка, врло смо близу станице подземне железнице Ислас Филипини. Ако желите више информација, контактирајте нас путем телефона 914 468 503.

Call Now Button
WhatsApp chat