ПОПРАВКА НА КОМПЈУТЕР HP DELL ASUS ACER LENOVO MACBOOK DELL

Ако вашиот компјутер не успее, работи неправилно или е скршен, и барате место за да го поправите со целосна безбедност и самодоверба, ќе го најдете во Келатос
Ние сме стручни лица кои решаваат сите типови компјутерски дефекти, со повеќе од 10 години искуство и беспрекорен запис во задоволително решените случаи. Затоа сме претпочитани во Мадрид да поправаат компјутери од сите марки и модели.
Нашите стапки не се втори, немаме. Првата проценка и дијагностика ја извршуваме потполно бесплатна, а ние сме единствените што ќе ви понудиме едногодишна гаранција.
Имаме најразлични резервни делови и оригинални додатоци, со неверојатни промотивни попусти, така што сè ќе излезе за помалку отколку што очекувате.
Со нас го имате комплетниот пакет: Квалитет + услуга + Делови = Загарантиран професионален резултат.
Ние се издвојуваме во обновувањето на податоците на тврдиот диск, или со логично или физичко оштетување, со највисока успешна стапка на обновување во Мадрид.
Ние работиме со главните компјутерски брендови: Lenovo, Asus, Dell, HP, Do, Apple, MSI, Razer, Compaq, Lg, Samsung и многу повеќе.
Правилното одржување на компјутер го зголемува неговиот живот, работа, стабилност и перформанси, така што е од големо значење. Во Келатос, ние го извршуваме најцелосното и најкорисното одржување, така што вашата опрема работи во оптимални услови.

Некои од нашите услуги се:

  • Поправка на компјутер: Ние правиме целосна студија за вашата единица за утврдување на вината што ја предизвикува дефект и ги даваме сите достапни решенија, прилагодувајќи ги на вашиот буџет.
  • Инсталирање и замена на компонентите: Ако вашата опрема бара замена на делови или компоненти, можете да сметате и на нас, имаме достапност на оригинални делови и додатоци според вашата потреба, ве уверуваме дека ќе ги најдете по најниска цена.
  • Чистење на вируси на малициозен софтвер: Вирусите го спречуваат правилното функционирање на компјутерот, а да не зборуваме за малициозен софтвер што може да ги доведе во опасност сите ваши лични информации, банкарски детали, итн. Со цел вие и вашиот компјутер да бидат секогаш безбедни, неопходно е длабоко чистење на вируси и активирање на добар антивирус, ние ќе се погрижиме за тоа.
  • Инсталација на оперативни системи, конфигурација на возачот и инсталирање на основни и напредни програми: Ние, меѓу другите, ви нудиме најсовремени ажурирања на Windows, Mac OS, iOS, Linux. Исто така, имаме оригинални лиценци за инсталирање канцелариски пакети (Word, Excel, Power Point) и сè што ви треба на вашиот компјутер за целосна функционалност.
  • Враќање на податоци на тврдиот диск и лозинки: Ние сме експерти за успешно обновување на податоците на тврдиот диск, единиците за складирање и RAID системите, во нашите години на услуга бевме сведоци на сите видови неуспеси, форматирање, корупција и дури и успеавме да добиеме и да ги земеме информациите на нашите клиенти, затоа ни препорачуваат широко. Ние работиме на обновување на податоци од системи како што се: Windows 3.11, Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows NT Server, Windows 2000 Server, Windows Mobile, Android, iOS, Symbian, RAID Systems , Серверот Новел Нетвер, LINUX, IBM, DEC Systems, Systems 36, MAC, меѓу другите.
  • Ажурирање на опрема: Дали треба да ги одржувате компјутерските функции ажурирани? Дојдете кај нас и со задоволство ќе ви помогнеме што е можно поскоро, укажувајќи ги сите чекори што треба да ги следите, така што вашата единица работи како прв ден.
  • Дијагноза и персонализиран совет: Даваме решение за сите потреби на вашиот компјутер, нашата техничка услуга темелно ќе го оцени вашиот компјутер и ефикасно ќе ги задоволи сите ваши потреби.

Сите овие услуги и повеќе, можете да ги најдете во нашите простории, ние сме централно лоцирани во Барио де Чамер, Кале де Joокаин Марија Лопез, 26, 28015 Мадрид. Како референтна точка, ние сме многу блиски до станицата на метрото Ислас Филипини. Доколку сакате повеќе информации, контактирајте не преку телефон 914 468 503.

Call Now Button
WhatsApp chat